Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

Over 1Bureau

1Bureau voor reclame, design en fotografie

1Bureau is een fullservice reclamebureau voor al uw vormgeving (webdesign + grafisch), drukwerk, fotografie en belettering. Ons streven is om een trouwe en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. 1Bureau bestaat uit Bart Jamoel en Ewout Meijer.

Ons dienstenpakket is zo ingericht dat wij in kunnen spelen op iedere vraag op het gebied van reclame en marketing. Voor zowel kleine ontwerpopdrachten of drukwerk als het opzetten van een marketingplan of reclamecampagne hebben we de kennis in huis.

Van een reclamebureau mag u meer verwachten dan creativiteit en kwaliteit. 1Bureau is altijd bereikbaar voor haar klanten. Flexibel omgaan met vragen en wensen van onze klanten gekoppeld aan het kunnen omgaan met grote tijdsdruk (spoedopdrachten!) is wat ons onderscheid.

Over Bart Jamoel

foto bartDe reclamewereld kent geen geheimen voor Bart. In de vele jaren dat hij actief is als reclamemaker heeft hij zijn netwerk uitgebreid met deugdelijke drukkers, fantastische fotografen en vermaarde vormgevers. Bart schakelt als geen ander tussen alle spelers in het creatieve proces. Hij is de linking pin tussen de klant, de vormgever, signexperts en de drukker. Bart is de figuurlijke spin in het web. 

Zijn passie voor auto- en motorsport is altijd verweven geweest met zijn werk en zijn opdrachtgevers, maar inmiddels werkt hij met een brede klantenkring. Barts technische kennis over drukwerk en belettering, gecombineerd met zijn betrouwbare netwerk zorgt voor schitterende eindresultaten.

Bart zijn achtergrond

Voordat Bart 1Bureau oprichtte, was hij werkzaam als DTP’er, drukwerkmakelaar, scanoperator en lithograaf bij diverse uitwerkstudio’s en reclamebureaus in Amsterdam en omstreken. Kenmerkend is zijn veelzijdigheid. Bart heeft ervaring in en met alle facetten van de grafische industrie. Zo is hij voor zijn klanten een one-stop-shop en komt hij altijd met de beste, snelste, nieuwste en voordeligste oplossing.

Het leukste vindt Bart het contact met de klant, het samen vormgeven van idee en doelstelling. Het arbeidsproces is even belangrijk als het eindresultaat. Bart maakt graag mooie dingen met en voor leuke mensen. Bart vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in zijn vakgebied. Nieuwe technieken verleggen keer op keer de grenzen, zowel creatief als financieel. Wat gisteren onmogelijk of te duur was, is morgen de maatstaf.

Over Ewout Meijer

foto ewoutAls grafisch vormgever heeft Ewout de technische kennis en inventieve creativiteit om op elke ontwerpvraag een aansprekend en onderscheidend antwoord te geven. Die ontwerpvraag kan over van alles gaan. Drukwerk, internet, audiovisuele media, logo's, huisstijlen, brochures. U stelt de vraag, Ewout levert de inspirerende uitwerking. 

Ewout zet zijn creatieve en technische talent in en zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat bruikbaar is. Vormgeven is één ding. Op basis van een briefing een eenduidig ontwerp opleveren, is Ewouts ding.

Ewout zijn achtergrond

Van niets iets maken. Vanuit een vaag omschreven idee toewerken naar een sprekend ontwerp. Dat is Ewouts passie. Elke opdracht is anders, geen ontwerp is hetzelfde, geen proces verloopt gelijk. Elke dag is een verrassing, elke vraag is een uitdaging. 

Die kolkende creativiteit zat er bij Ewout al van jongs af aan in. De fijnere motoriek was ontwikkeld en geen potlood bleek veilig voor de kleine Ewout. Stiften, pennen, krijtjes, Ewout was altijd aan het tekenen. Wat een geluk dat er zoiets bestaat als een Grafisch Lyceum. Ontwerpen is voor Ewout geen keuze, het is zijn roeping. 

Na zijn opleiding ging hij als vormgever aan de slag en legde hij zich toe op fotografie en beeldbewerking. Ewout is een onvervalste allrounder op grafisch gebied en werkt sinds 2005 onder de naam 1Bureau. Ewout is verantwoordelijk voor hoe er iets er uiteindelijk uit komt te zien. Dat iets, dat kan van alles zijn. Logo, huisstijl, website, signing, Ewout beheerst het allemaal. Drukwerk, digitaal, audiovisueel, Ewout kent de vereisten en de valkuilen. 

Praat met Ewout over uw wensen in woorden en zinnen dan ziet hij beelden, kleuren en vormen. Ewout visualiseert uw input en werkt die informatie gedetailleerd uit tot een bruikbaar eindresultaat.