• Fotografie

    'Eén beeld zegt meer dan duizend woorden'. U kunt bij ons o.a. terecht voor bedrijfsfotografie, reclamefotografie en packshots.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

Fotografie

head fotografieFotografie is nog steeds een vak apart. Dat zult u moeten beamen als u een professioneel fotograaf inhuurt voor een bedrijfsreportage of voor het fotograferen van producten voor uw webshop of catalogus.

Wat is een fotograaf?

Een fotograaf is iemand die (met name beroepsmatig) foto's maakt met een fototoestel. Dit wil eigenlijk zeggen dat iedereen met een fototoestel een fotograaf is. Aangezien een fototoestel steeds goedkoper wordt en iedereen een fototoestel heeft, is de term fotograaf een nietszeggend begrip geworden. Als de vraag anders was geformuleerd, zou deze een stuk moeilijker te beantwoorden zijn. Wat is een goede fotograaf?

Fotografie van 1Bureau

Het fotograferen van een werknemer vereist een andere techniek dan het fotograferen van een product voor bijvoorbeeld een webshop. Hieronder een kort overzicht van de vormen van fotografie die u vindt bij 1Bureau:

Packshot fotografie

Packshot fotografie is een techniek die met de opkomst van webshops steeds meer toegepast wordt. Een professionele en duidelijke weergave van uw product verkoopt beter.
>> lees meer over packshot fotografie

Bedrijfsfotografie

U wilt uw bedrijf of organisatie zo goed en professioneel mogelijk presenteren op uw website, in uw brochure of in uw catalogus. Een professioneel bedrijfsfotograaf doet niet anders en kent de valkuilen.
>> lees meer over bedrijfsfotografie

Product fotografie

Productfotografie is vergelijkbaar met bedrijfsfotografie. Een goede foto van uw product in bijvoorbeeld een folder maakt van de lezer misschien wel een klant. Een productfotograaf weet om welke details het gaat.
>> lees meer over product fotografie

Reclame fotografie

Een reclame fotograaf bekijkt fotografie met andere ogen dan een gewone fotograaf. Reclame fotografie moet de aandacht trekken en verkopen. Een uitgangsproduct dat heel belangrijk is voor de manier van fotograferen.
>> lees meer over reclame fotografie

Contactformulier

[Form contact1 not found!]