• Grafische vormgeving

  Verrassend professioneel ontwerp nodig? Wij ontwerpen wat u niet kunt verzinnen!

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

 • Home
 • Reclame & ontwerp
 • Flyers ontwerpen

Flyers ontwerpen

flyerU heeft besloten om flyers uit te delen aan uw doelgroep, maar u denkt nu nog na over het ontwerp van uw flyer. Een effectieve flyer campagne met een professionele uitstraling vindt u bij 1Bureau. Uw flyer ontwerpen wij tegen scherpe prijzen en ook voor het drukken van uw flyer bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is een flyer?

Een flyer bestaat uit één of twee pagina's en is bestemd voor reclame. Meestal is een flyer niet groter dan A5 formaat. Men gebruikt flyers om bijvoorbeeld evenementen aan te kondigen of om de standpunten van politieke partijen of actiegroepen uit te dragen. De term flyer wordt afwisselend gebruikt met de termen folder of brochure. Dit klopt niet helemaal, want folders en brochures hebben meer dan twee pagina's.

Een flyer ontwerpen, een vak apart

De meeste mensen zullen een flyer zien als een vodje dat na een evenement of beurs op de vloer achterblijft. Dit hoeft echter niet de eindbestemming te zijn van een flyer. Flyers ontwerpen is meer dan het op papier zetten van plaatjes en woorden. Beeld en tekst moeten elkaar versterken, een flyer moet de aandacht trekken en een flyer moet direct de boodschap communiceren. Daarbij moet een flyer de identiteit van uw bedrijf herkenbaar weergeven. Als u zelf een flyer probeert te ontwerpen, zult u merken dat dit niet zal meevallen.

Een flyer ontwerper heeft naast bovengenoemde zaken verstand van compositie, kleurstelling, lettertypen, afbeeldingen en de juiste combinatie van deze zaken. Daarnaast kan een grafisch vormgever zijn creativiteit gebruiken om juist uw flyer te laten opvallen op een beurs, evenement of op straat. 1Bureau heeft al vaak aangetoond dat een goed ontworpen flyer een uitstekende aanvulling kan zijn op een reclamecampagne.

Afmetingen flyer A7, A6, A5, A4

Flyers zijn er uiteraard in verschillend soorten en maten. Bijna alles is mogelijk en wij zullen dan ook altijd kijken of uw specifieke wensen haalbaar zijn. De meest gangbare maten voor een flyer zijn: A7 flyer: 74 mm x 105 mm (halve briefkaart), A6 flyer: 105 mm x 148,5 mm (briefkaart formaat), A5 flyer: 148,5 mm x 210 mm (halve A4), US flyer: 99 mm x 210 mm (1/3 A4) en A4 flyer: 210mm x 297 mm.

Mag 1Bureau uw flyer ontwerpen?

Een flyer kan een simpele maar toch een effectieve manier zijn om uw klanten te bereiken. 1Bureau wil graag uw partner zijn voor het ontwerpen maar ook het drukken van uw flyers.

FLYER PAKKET € 99,-

FLYER PAKKET € 99,-

 • 2 voorstellen
 • Maximaal 3 correctierondes
 • Dubbelzijdig
 • Uitleveren digitaal bestand
 • inclusief 1000 flyers
 • JPG, TIFF, EPS, AI, PDF of ander gewenst format

€99,- IK WIL DIT PAKKET

Contactformulier

[Form contact1 not found!]