• Grafische vormgeving

    Verrassend professioneel ontwerp nodig? Wij ontwerpen wat u niet kunt verzinnen!

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Reclame & ontwerp
  • Brochures ontwerpen

Brochures ontwerpen

brochuresHet succes van een goede brochure staat of valt met het ontwerp. U wilt uw bedrijf of producten zo goed mogelijk presenteren. Een goede brochure laat uw klanten in één oogopslag zien wie u bent, wat u doet en waarom klanten voor u moeten kiezen en niet voor de concurrent. Een brochure ontwerp van 1Bureau lost deze beloften in.

Wat is een brochure?

Officieel is een brochure een boekje dat meer dan vijf en minder dan 49 pagina's telt. In tegenstelling tot een folder bestaat het uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug aan elkaar geniet of geplakt zijn. Het aantal pagina's van een brochure moet door vier te delen zijn. Wij werken echter niet met zulke strakke definities.

Waarom een brochure laten ontwerpen?

Een brochure is en blijft een belangrijk medium om uw klanten te interesseren voor uw product of uw bedrijf. Naast uw website kan een brochure een belangrijke aanvulling zijn op uw promotionele activiteiten. Gedrukte media zoals brochures en leaflets zijn mits goed ontworpen mooie naslagwerken voor uw klanten. 1Bureau heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ook in het drukken van brochures.

Wat is een goed brochure ontwerp?

Een goede brochure is een brochure die zijn werk doet en ingaat op de behoeften en belangen van de lezer. Tekst en vormgeving moeten elkaar daarin ondersteunen. Het ontwerp van een brochure kan van grote invloed zijn op de manier waarop de boodschap overkomt. De vormgeving moet zorgen voor een goede balans tussen tekst, illustraties, foto's en ruimte. Tekeningen en plaatjes kunnen een brochure verrijken, maar soms kan ook lege ruimte de tekst leesbaarder maken. Een brochure ontwerper heeft oog voor al deze details en zorgt ervoor dat uw product of bedrijf beter naar voren komt.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]