• Belettering

    Wij ontwerpen en realiseren diverse soorten van belettering zoals voor auto's, gevels, winkels etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Belettering & signing
  • Gevelreclame

Gevelreclame

Gevelreclame: eenvoudig en goedkoop klanten werven!

Gevelreclame is, samen met o.a. reclame op bedrijfswagens, een relatief goedkope manier om klanten te werven door uw naamsbekendheid te vergroten. Dat komt omdat het gaat om een eenmalige investering en er niet maandelijks of jaarlijks een bedrag betaald dient te worden aan een exploitant zoals bijvoorbeeld bij reclameborden van sportverenigingen. Indien gevelreclame mogelijk is behoort het samen met uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en autoreclame tot de eerste zaken die u goed dient te regelen voor het werven van klanten. Natuurlijk is de effectiviteit van gevelreclame afhankelijk van het aantal passanten dat uw gevelreclame kan zien. Houd daar dus rekening mee bij de keuze van een bedrijfspand. Een duurder bedrijfspand op een goed zichtpunt voor gevelreclame kan dus een slimme beslissing zijn die zichzelf gemakkelijk terugverdient.

Zichtpunt bedrijfspand bepalen

De effectiviteit van uw investering wordt bepaald door het beste zichtpunt voor gevelreclame te bepalen. Dat is de eerste stap die gezet dient te worden. Samen met u bepalen we op welke plek op uw bedrijfspand uw gevelreclame het meest oplevert in termen van zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam.

Visualisatie optimale zichtpunt en inmeten

Nadat gezamenlijk bepaald is wat het beste zichtpunt voor uw gevelreclame is doen wij u een gevisualiseerd voorstel met een aantal opties voor de uitvoering.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]