• Grafische vormgeving

    Verrassend professioneel ontwerp nodig? Wij ontwerpen wat u niet kunt verzinnen!

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Reclame & ontwerp
  • Logo ontwerpen

Logo ontwerpen

logo

Een logo ontwerpen is misschien wel het leukste om te doen, maar niet iedereen kan een goed logo ontwerpen. Een goed logo is onderscheidend, eenvoudig van vorm en brengt de boodschap in één keer over. U moet niet onderschatten welke bedragen grote multinationals uitgeven om een nieuw logo te laten ontwikkelen. Dat geldt niet voor u, bij 1Bureau kunt u al vanaf € 249,00 een professioneel logo laten ontwerpen. Tevens kunt u bij ons uw bestaande logo laten 'opfrissen', 'moderniseren' of 'restylen' zodat het geschikt is voor het digitale tijdperk.

Waar dient een goed logo aan te voldoen?

Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch, grafisch, eenvoudig van vorm en brengt een duidelijke boodschap over. Een effectief logo is simpel, gedenkwaardig, tijdloos en veelzijdig. Daarnaast bevat een goed logo aanvullende richtlijnen voor het formaat, het gebruik en de context waarin het logo geplaatst mag worden. Wij zijn van mening dat u zich daar maar beter niet zelf aan moet wagen. Wij hebben de ervaring en kunnen u tegen een scherpe prijs een logo bieden dat u nog jaren met trots kan dragen.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Een bedrijfslogo gaat vaak langer dan 10 jaar mee en staat op al het communicatiemateriaal naar uw klanten. Voor iedere ondernemer of onderneming zou het ontwerpen van een logo een weloverwogen keuze moeten zijn. Een logo staat in uw email, op uw briefpapier, op uw website, op uw visitekaartje en zelfs in uw winkel. Een klant ziet uw logo misschien wel vaker dan u zelf. Belangrijk dus om een professional het ontwerp in handen te laten nemen.

Veel (startende) ondernemers bezuinigen op de huisstijl en het ontwerpen van een logo. "Een logo ontwerpen kan ik zelf", zegt men vaak. Maar het hebben van de juiste ontwerp software maakt mensen nog geen ontwerper. Logo's moeten voldoen aan bepaalde richtlijnen voor onder andere drukwerk, formaat en resolutie.
Een logo maakt onderdeel uit van de gehele huisstijl. Uw logo komt immers terug op uw briefpapier, enveloppen, website etc. Het is daarom heel belangrijk om dit alles op elkaar af te stemmen. Zonder huisstijl is het moeilijk een logo te ontwerpen, zonder logo is het moeilijk een huisstijl te ontwerpen. Wij adviseren klanten dan ook om in één keer zowel een logo als een huisstijl te laten ontwerpen. Dan heeft u voor jaren een consistente uitstraling naar uw klanten. Het ontwerpen van een logo en huisstijl vergt slechts een investering van € 375,-.

LOGOPAKKET € 249,-

LOGOPAKKET € 249,-

  • Ontwerpen logo
  • 3 verschillende logo voorstellen
  • Maximaal 3 correctierondes
  • Uitleveren digitaal bestand per mail
  • JPG, TIFF, EPS, AI, PDF of ander gewenst format

€249,- IK WIL DIT PAKKET

Contactformulier

[Form contact1 not found!]