• Beeldbewerking

    Beeldbewerking wordt ook wel 'photoshoppen' genoemd. Met de juiste kennis en vaardigheden zijn beelden te optimaliseren en te verbeteren. Ook maken we artist impressions voor een showroom, nieuw pand etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Bewerken en visualiseren
  • Artists impressions

Artists impressions

artistimpression

U ziet een nog te ontwikkelen product al helemaal voor u. Maar als u anderen met woorden uw enthousiasme wilt overbrengen, lukt dit niet altijd. Andere mensen kunnen zich geen voorstelling maken van uw geweldige idee of product. Dat is exact wat artist-impressions van 1Bureau wel doen.

Wat is een artist-impression? 

Artist-impression betekent grof vertaald 'indruk van de kunstenaar'. Nu moet u niet schrikken van de term kunstenaar, want in de praktijk zijn artist-impressions goed doordachte visuele weergaves van de meest uiteenlopende producten of diensten. Met een artistieke en creatieve inslag, dat wel.

De term artist-impression gebruikt men vaak in de bouwsector en in de architectuur. Hoe komt een huis of gebouw er uit te zien als het gebouwd is? Ook tekeningen van een toekomstig interieur noemt men artist-impressions. Artist-impressions hebben dus een zeer belangrijke rol bij het verkooptraject in de bouw. Potentiële kopers krijgen een goed beeld van het project waarin ze investeren.

Een artist-impression is meer dan een tekening

U heeft misschien al een plan of tekening op basis waarvan u een artist-impression wilt laten maken. Een artist-impression is meer dan maken van een technische goede tekening. Het gevoel dat de tekening of het beeld oproept is wat het communiceert naar de klant. Daar ligt een belangrijke taak voor de illustrator of visualiser.

1Bureau maakt hoge kwaliteit fotorealistische artist-impressions van exterieur, interieur maar ook van plattegronden, animaties en panorama's. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]