• Fotografie

    'Eén beeld zegt meer dan duizend woorden'. U kunt bij ons o.a. terecht voor bedrijfsfotografie, reclamefotografie en packshots.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Fotografie
  • Packshot fotografie

Packshot fotografie

packshot fotografie

Consumenten zien producten niet meer alleen in fysieke winkels. De verkoop van producten verloopt steeds vaker via webshops. In uw winkel wilt u uw producten ook zo professioneel en goed mogelijk presenteren, waarom zou dat niet gelden voor uw webshop of catalogus? Als u verschillende webshops vergelijkt, zult u duidelijke verschillen zien in presentatie. 1 Bureau biedt u professionele packshot fotografie waarmee uw producten goed tot hun recht komen.

Wat is een packshot foto?

Een packshot foto is een afbeelding van een product zonder afleiding. Een foto zonder een achtergrond, of beter gezegd, een volledig witte achtergrond. Hierdoor kan de afbeelding van het product in een breed scala van locaties worden opgenomen. Zoals op een website of in een promotionele brochure. Doordat de afbeelding geen achtergrond bevat kan deze gemakkelijk worden verwijderd en in andere media toegepast worden.

Waarom packshot fotografie?

Er zijn een aantal zaken waar een professionele packshot fotograaf wel rekening mee houdt, waardoor uw product duidelijker en beter wordt gepresenteerd. Een packshot is duidelijk en scherp afgebeld. Hoe beter en duidelijker u uw product weergeeft, hoe minder vragen u krijgt van mogelijke klanten en hoe professioneler uw bedrijf in zijn geheel overkomt. Met andere woorden; het verkoopt makkelijker. Een tweede punt is dat packshot fotografie is afgestemd op het te fotograferen materiaal. Het product dat u aanbiedt is bepalend voor de manier van fotograferen. Metalen voorwerpen glimmen, glas is doorzichtig en ook het presenteren van voedingswaren vraagt om een andere techniek. Het laatste belangrijke voordeel van packshot fotografie is dat het vrijstaande beelden oplevert. De foto's hebben vaak een effen of neutrale achtergrond, waardoor packshots ook in andere media kunnen worden gebruikt.

Packshot fotografie voor...

Websites, catalogi, grote posters en brochures, het kan allemaal. Packshot fotografie geeft uw product net dat beetje extra uitstraling dat een potentiële klant misschien wel over de streep trekt. Als u nog niet bent overtuigd, vragen we u om eens een aantal webshops met elkaar te vergelijken. U zult merken dat uw voorkeur zal uitgaan naar producten die professioneel zijn gefotografeerd en niet naar productfoto's die zijn gemaakt op een keukentafel. Informeer bij 1 Bureau naar de prijzen en mogelijkheden van packshot fotografie voor uw productlijn.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]