• Beeldbewerking

    Beeldbewerking wordt ook wel 'photoshoppen' genoemd. Met de juiste kennis en vaardigheden zijn beelden te optimaliseren en te verbeteren. Ook maken we artist impressions voor een showroom, nieuw pand etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Bewerken en visualiseren
  • Illustraties

Illustraties

illustratie1

Een goede illustratie kan een uitstekende verbetering zijn van uw brochure, flyer, website of andere reclame-uiting. Illustreren is echter een vak apart. Daarom raden wij u aan om niet zelf het potlood ter hand te nemen, maar de kennis en creativiteit van een illustrator te gebruiken. 1Bureau biedt u een professionele illustrator.

Wat zijn illustraties?

Een illustratie is een visuele ondersteuning bij meestal een tekst. Vaak in de vorm van een tekening en soms als een toepasselijke foto bij een verhaal. Een illustratie maakt de lijn van het verhaal zichtbaar voor de lezer en kan daarnaast de sfeer van het verhaal benadrukken. Ook kan een illustratie een uitleg of een verduidelijking zijn van de tekst zoals in kinderboeken of wetenschappelijk artikelen. 

illustratie2

Soorten illustraties

Ingewikkelde producten of situaties kunnen versimpeld en verduidelijkt worden met infographics. Dit zijn tekeningen die een informatieve weergave geven van verschillende objecten in een combinatie van tekst en beeld. Andere vormen van illustraties? Cartoons, grafieken, tabellen, kaarten en eigenlijk alles wat een illustrerende functie heeft. 1Bureau is uw partij voor iedere vorm van illustratie.

Illustraties van 1Bureau

Illustraties vergen enerzijds technische kennis en productkennis, maar anderzijds ook creativiteit van de grafisch vormgever. 1Bureau heeft beide zaken in huis en heeft daarnaast meer dan 20 jaar ervaring in drukwerk. Dus ook in dat proces kunnen we u van dienst zijn.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]