• Grafische vormgeving

    Verrassend professioneel ontwerp nodig? Wij ontwerpen wat u niet kunt verzinnen!

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Reclame & ontwerp
  • Folders ontwerpen

Folders ontwerpen

folderDe folder is nog steeds een populair medium voor adverteerders. Dat is niet geheel onterecht, want een goed ontworpen folder geeft veel respons onder consumenten. Mensen vinden het nog steeds fijn om folders rustig door te nemen en de aanbiedingen af te strepen. Niet iedere folder wordt echter gelezen. U kunt nog zo'n goede aanbieding hebben, zolang uw folder de interesse niet wekt, verdwijnt uw folder rechtstreeks in de oud-papierbak. Als u uw folder laat ontwerpen door 1Bureau maakt u die kans een stuk kleiner.

Wat is een folder?

Een folder is een gevouwen stuk papier bedrukt met reclame. Folders geven meestal informatie over één of meerdere producten van een bedrijf of geven een overzicht van tijdelijke aanbiedingen van een winkel.

Waarom een folder laten ontwerpen?

Een goed product is niet altijd een product dat goed verkoopt. Uw klanten krijgen dagelijks stapels folders in de bus en zullen dus een goede reden moeten hebben om juist uw folder open te slaan en door te lezen. De belangrijkste functie van een folder is dan ook niet informeren, maar interesseren. Het ontwerp van de folder kan ervoor zorgen dat deze interesse wordt opgewekt. Want zolang klanten uw winkel niet binnenlopen kunt u ook niets verkopen. Waarom zou u dan niet wat extra aandacht geven aan de etalage?

Een grafisch ontwerper kan mogelijke klanten verrassen en een folder ontwerpen die de aandacht trekt. Een grafisch ontwerper denkt na over de verhouding tussen beeld en tekst, heeft verstand van kleurstelling en bewaakt het imago dat u wilt uitstralen. Het ontwerp van een folder bepaalt mede of potentiële klanten uw website of winkel gaan bezoeken en of zij vervolgens uw product gaan aanschaffen.

Uw folder laten ontwerpen bij 1Bureau?

Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van een unieke folder. U heeft bij 1Bureau één contactpersoon en de beschikking over een volledig reclamebureau dat met u meedenkt. Een grafisch ontwerper die alles kan maken wat u wilt, maar die altijd zijn professioneel advies zal inbrengen. Wij ontwerpen folders die altijd voldoen aan alle richtlijnen voor drukwerk. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het gebeurt regelmatig dat een folderontwerp door een verkeerde of onvolledige briefing aan de drukker er gedrukt anders uitziet. Instructies voor marges, kleurstelling en ook vouwwijze zijn essentieel en onmisbaar voor een mooi eindresultaat.

Het drukken van uw folders kunt u ook heel goed bij 1Bureau laten doen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als drukwerkspecialist.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]