• Belettering

    Wij ontwerpen en realiseren diverse soorten van belettering zoals voor auto's, gevels, winkels etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Belettering & signing
  • Ontwerp belettering

Ontwerp belettering

Belettering op uw gevel of op uw bedrijfswagen is nog steeds een hele effectieve manier van reclame maken. Hoeveel mensen lopen er langs uw winkel? Hoeveel weggebruikers en voorbijgangers zien uw bedrijfsauto rijden? Het is een gemiste kans als u deze mensen niet vertelt wie u bent en wat u doet. De beste wijze van beletteren? Dat is ons vak. Bent u overtuigd van de kracht van belettering? Neem dan contact op met 1Bureau.

Wat is belettering?

Belettering is een reclamevorm die wordt toegepast door het plakken van vinyl op verschillende ondergronden. De meest voorkomende toepassingen van belettering zijn die van autobelettering (voertuigbelettering) of winkelbelettering. Belettering kan een permanente reclame-uiting zijn, maar kan ook voor tijdelijke aanbiedingen of acties aangebracht worden op ramen van winkels of kantoorpanden.

Belettering werd vroeger gedaan door schilders. Tegenwoordig is het voorbereidende werk vooral in handen van een grafisch vormgever. Deze grafisch vormgever moet echter wel verstand hebben van het beletteringproces en moet bij het ontwerp rekening houden met de ondergrond, vorm en omgeving van het te beletteren object. Dat lijkt logisch. U zult echter niet de eerste opdrachtgever zijn met een geweldig ontwerp en die er in een later stadium achterkomt dat de kwaliteit van de belettering tegenvalt.

Effectieve belettering

1Bureau heeft zowel van het ontwerptraject als van het productieproces de kennis en ervaring om hoogwaardige kwaliteit belettering te kunnen garanderen. U zult dus niet teleurgesteld worden met verkleurende of loslatende belettering. Daarnaast hebben wij reclamespecialisten in huis die exact weten wat de inhoud moet zijn van effectieve belettering.

Bent u op zoek naar een specifieke vorm van belettering? Of wilt u advies van iemand met de juiste kennis en ervaring in belettering. Neem contact op met 1Bureau.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]