• Drukwerk

    1Bureau ontwerpt diverse drukwerkobjecten zoals bijv. briefpapier, folders, flyers, brochures, magazines etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Drukwerk & begeleiding
  • Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken

Op internet vindt u tal van partijen die uw visitekaartjes tegen hele lage prijzen kunnen drukken. U bestelt 250 kaartjes en bestelt pas nieuwe totdat u uw hele stapel heeft uitgedeeld aan uw klanten. Prijs is belangrijk, maar u moet goed realiseren dat visitekaartjes meer zijn dan een briefje met een naam en een telefoonnummer. Een visitekaartje is een belangrijke factor in de presentatie naar uw klanten. Daar zou u niet op moeten bezuinigen.

U heeft een idee voor een visitekaartje of u heeft een visitekaartje ontworpen en wilt dit laten drukken. Een goed visitekaartje zorgt voor een professionele uitstraling. Als mensen bij het ontvangen van uw visitekaartje niet enthousiast reageren, weet u dat het tijd is voor een nieuw visitekaartje.

Welke papier voor een visitekaartje?

De dikte van het papier kan het verschil maken tussen een professioneel en een amateuristisch visitekaartje. Veel drukkers proberen de kosten van het drukken te verlagen door dunner (200 grams) papier te gebruiken. U weet het verschil niet tussen bijvoorbeeld 250 grams en 200 grams papier, maar u krijgt wel een slap visitekaartje thuisgestuurd. 1Bureau kent de belangrijke richtlijnen die er zijn voor het drukken van visitekaartjes. U zult dus nooit teleurgesteld worden. Investeer in goede visitekaartjes, kom voor uw drukwerk naar 1Bureau.

Laat uw visitekaartje ontwerpen

1Bureau heeft naast kennis van drukwerk ook een ruime ervaring in het ontwerpen van visitekaartjes. Tegen een scherpe prijs heeft u een professioneel ontwerp voor uw visitekaartje. Naast visitekaartjes ontwerpen wij ook logo's en zelfs uw complete huisstijl of briefpapier. Wij kennen de "Do's" en "Don'ts" bij het ontwerpen van visitekaartjes.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]