• Drukwerk

    1Bureau ontwerpt diverse drukwerkobjecten zoals bijv. briefpapier, folders, flyers, brochures, magazines etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Drukwerk & begeleiding
  • Mailers drukken

Mailers drukken

Een mailer is een persoonlijke manier om uw bestaande of mogelijke toekomstige klanten te benaderen. Een goede aanvulling op een reclamecampagne. Mailers in de vorm van een ansichtkaart zijn de perfecte methode om een speciale actie te communiceren. Mailers drukken doet 1Bureau op basis van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van drukwerk. U kunt rekenen op een scherpe prijs en foutloos drukwerk.

Wat is een mailer?

Een mailer, of self-mailer, is eigenlijk een poststuk dat u zonder envelop verstuurt. In de vorm van een ansichtkaart of gevouwen stuk papier kunt u op deze manier bestaande klanten op de hoogte stellen van een nieuw product of een actie. Een mailer levert ten opzichte van een traditionele mailing aanzienlijke kostenbesparing op voor wat betreft de verzendkosten.

Soorten mailers

In het algemeen zult u mailers in twee vormen zien. De eerste variant is een mailer in de vorm van een ansichtkaart. De tweede in de vorm van een gevouwen stuk papier.

1) Een ansichtkaart

Een eenvoudige ansichtkaart die is voorbedrukt met 'port betaald'. Daaronder staat een vermelding met de plaatsnaam waar u de ansichtkaart als 'post' gaat aanbieden. De voorkant is bedrukt met een aanbieding of actie. Zelf voegt u vervolgens een adressticker toe op de achterkant zodat de mailer kan worden verstuurd. Dit is aanmerkelijk goedkoper dan een direct-mail waarbij u bijvoorbeeld een folder verstuurd met een envelop en postzegel.

2) Een gevouwen stuk papier

U kunt er ook voor kiezen om een brief of een stevig vel papier eenmaal dubbel te vouwen en dicht te plakken met een stickertje. De buitenkant van het papier dient op die manier als envelop. Ook dit kan aanmerkelijke voordelen opleveren in de verzendkosten. Realiseer wel dat de ontvanger dit als onprofessioneel kan opvatten.

Richtlijnen voor mailers

U heeft een goed idee over hoe uw ansichtkaart eruit moet zien en wilt dit op een professionele manier laten drukken. Naast richtlijnen voor het drukwerk zult u ook rekening moet houden met de richtlijnen van het postorderbedrijf.

Kleine self-mailers hebben een gewicht tot 50 gram en afmetingen tussen de 90 x 140 x 0,50 mm en 170 x 280 x 5 mm. Grote self-mailers mogen een gewicht hebben tot 1 kg en afmetingen tussen de 170 x 280 x 0,5 mm en 265 x 380 x 15 mm. De afmetingen en het gewicht hebben uiteraard invloed op de verzendkosten. Daarnaast stellen postorderbedrijven eisen aan de indeling, de vorm en het materiaal van een mailer.

Het drukken van mailers

Voor wat betreft het drukwerk is een goede briefing aan de drukker belangrijk. Dit voorkomt een teleurstellend eindresultaat. Heeft u verstand van colormanagement, resolutie, dpi en ppi? De meeste van onze klanten in ieder geval niet. Daarom kiezen zij voor drukwerk en drukwerk begeleiding van 1Bureau.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]