• Beeldbewerking

    Beeldbewerking wordt ook wel 'photoshoppen' genoemd. Met de juiste kennis en vaardigheden zijn beelden te optimaliseren en te verbeteren. Ook maken we artist impressions voor een showroom, nieuw pand etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

  • Home
  • Bewerken en visualiseren
  • Visualisaties

Visualisatie

visualisatie

Visualisatie betekent 'iets naar beeld omzetten' en dat is precies wat wij doen voor onze klanten. Een idee of gedachte omzetten naar een visuele weergave op papier of op scherm. Een proces wat niet voor iedereen eenvoudig is, omdat het creativiteit en inbeeldingsvermogen vereist. 1Bureau visualiseert uw idee of product tot iets wat mensen zal interesseren en verleiden.

Wat is visualisatie?

Het begrip visualisatie is een algemeen begrip voor een visuele weergave van een gedachte of idee naar optisch beeld. Wij bedoelen met visualisatie een zichtbaar eindproduct zoals een afbeelding, afdruk, figuur, illustratie, infographic, impressie of tekening. Beelden die u gebruikt om beter te communiceren naar uw klanten. Op uw website of met uw brochure, jaarverslag, presentatie, folder of flyer.

Vormen van visualisatie

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een manier om technische of statistische informatie beter te presenteren. Bij 1Bureau zijn wij gespecialiseerd in het visualiseren van diagrammen, grafieken, infographics en tabellen. Daarnaast kunt u ons ook vragen voor het opmaken en visualiseren van topografische kaarten (geo-visualisaties).

Fotografie is ook een vorm van visualisatie. Met fotobewerking kunnen wij meer laten zien dan het originele beeld en zo meer communiceren dan de originele foto. Maar ook artist-impressions en illustraties kunnen een uitstekende manier zijn om uw bedrijf of product beter te presenteren.

1Bureau visualiseert uw ideeën

Visualisatie is geen doel op zich, maar blijft nog altijd een middel voor een betere communicatie van uw reclamemateriaal. Om een goed advies te kunnen geven is het voor ons belangrijk om meer van u te weten. Neem contact met ons op zodat wij kunnen ingaan op uw specifieke wensen en vragen. Op het gebied van visualisatie is dan bijna alles mogelijk.

Contactformulier

[Form contact1 not found!]