• Beeldbewerking

    Beeldbewerking wordt ook wel 'photoshoppen' genoemd. Met de juiste kennis en vaardigheden zijn beelden te optimaliseren en te verbeteren. Ook maken we artist impressions voor een showroom, nieuw pand etc.

Spoed? 24/7 Hotline: 06 24 99 84 42 - Wij helpen u direct !

Beeldbewerking en visualisatie

Beelden die uw verhaal vertellen. Beelden die communiceren. Beelden die de aandacht trekken en de interesse weken. Beelden die stimuleren en verkopen. Niet iedere afbeelding voldoet aan deze kenmerken. Gelukkig zijn er technieken voor beeldbewerking en visualisatie die uw product, dienst of bedrijf laten binnenkomen bij een mogelijke klant. 1Bureau visualiseert uw idee of product tot een sprekend beeld.

De ontwikkelingen op het gebied van beeldbewerking software geeft een grafisch vormgever tegenwoordig meer mogelijkheden. De creativiteit en vakkennis van de vormgever bepaalt echter altijd het succes van een afbeelding. 

Fotobewerking

De basis ligt altijd bij professionele fotografie. Daarna is er veel mogelijk met fotobewerking. Denk aan het toevoegen van kleuraccenten, het samenvoegen van beelden, het wegwerken van ongewenste elementen maar ook bijvoorbeeld het wegwerken van onregelmatigheden in portretafbeeldingen.

Visualisatie

Voor veel mensen is het al moeilijk om hun ideeën of gedachten op te schrijven, laat staan het visueel uit te beelden in een foto of tekening. 1Bureau heeft de mensen met de creativiteit en de vakkennis.
>> meer over visualisatie

Artist-impressions

U overtuigt mensen veel gemakkelijker met een professionele artist-impression. Bekijk ons portfolio en oordeel zelf.
>> meer over artist-impressions

Illustraties

Een tekening, cartoon, infographic of andere soorten illustraties zijn een goede manier om uw website, brochure, jaarverslag of ander drukwerk te ondersteunen. Lees meer over illustraties van 1Bureau.
>> meer over illustraties

Contactformulier

[Form contact1 not found!]